Kontakt

Na kontaktoni

Ju mund te na kontaktoni ne cdo kohe dhe nje perfaqsues i joni do ju vije ne ndihme
Ne rast se keni dicka urgjente ju mund te na telefononi.

Zyra

  • Adresa: Rruga Uji i Ftohte, Vlore,Shqiperi
  • Telefoni: +355 69 22 03 562
  • Email: info@hotelaliko.al
 
Verification Complete
Submitting...