Rreth Nesh

Hotel Aliko nje vend ku veprimet flasin me ze te larte . Ne gjithmone do te bejme cmos per te siguruar qe mysafiret tane do te lene hotelin tone me pershtypjet me te mira dhe kujtimet me te bukura. Dhomat tona jane te dizajnuara per tju dhene gjithcka qe ju nevojitet. Nuk ka dyshim per kete! Vendndodhja jone eshte e mrekullueshme!